Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Senaryo Yazımı
 Sinemahaber.com Forum : Senaryo Yazımı
Konu Konu: senaryo yazdım Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
ufuk artut
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Ülke: Turkey
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 3
Gönderen: 24-Ocak-2009 Saat 21:37 | Kayıtlı IP Alıntı ufuk artut

film : Bana Kırmızıyı Anlat
konu :Doğuştan görme engelli olan fikret 20 li yaşlarındadır ve artık tamamen depresyon halindedir.İnsanların psikolojik telkinlerini bir türlü kabul etmemektedir.Çevresindek insanlar Fikret'e herşeyin şeklini anlatabilirler.Fikret dokunarak ta cisimleri anlayabilmektedir zaten ama en çok merak ettiği şey de renkler,özellikle de "kırmızı"renktir..Mahalleden abisi olan Mesut 50 yaşlarındadır ve eşini ve tek çocuğunu bir tren kazasında kaybetmiş,hatta gözü önünde gerçekleşen bu olay kendisini bambaşka bir hayat felsefesine itmiştir.Mesut sürekli Fikret'in yanındadır ve ona herşeyi görmenin iyi olmadığını anlatmaya çalışmaktadır..Babası yurt dışında çok ünlü bir beyin doktoru olan Ebru ile Fikret kaderlerine yazılan bir aşk yaşayacaktır..Daha sonrası ise şok bir olayla devam edecektir..
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Yukarı Dön Göster ufuk artut's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ufuk artut

ufuk artut
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Gönderen: 04-Şubat-2009 Saat 22:40 | Kayıtlı IP Alıntı ufuk artut

neden kimse yorum yapmamış?

ufuk artut
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Gönderen: 05-Şubat-2009 Saat 20:27 | Kayıtlı IP Alıntı ufuk artut

ufuk artut Yazdı:
FİLMİN ADI : Bana Kırmızıyı Anlat
KONU :İki yaşında görme engelli olan Fikret 20 li yaşlarındadır ve artık tamamen depresyon halindedir.İnsanların psikolojik telkinlerini bir türlü kabul etmemektedir.Çevresindek insanlar Fikret'e herşeyin şeklini anlatabilirler.Fikret dokunarak ta cisimleri anlayabilmektedir zaten ama en çok merak ettiği şey de renkler,özellikle de "kırmızı"renktir..Mahalleden abisi olan Mesut 50 yaşlarındadır ve eşini ve tek çocuğunu bir tren kazasında kaybetmiş,hatta gözü önünde gerçekleşen bu olay kendisini bambaşka bir hayat felsefesine itmiştir.Mesut sürekli Fikret'in yanındadır ve ona herşeyi görmenin iyi olmadığını anlatmaya çalışmaktadır..Babası yurt dışında çok ünlü bir beyin doktoru olan Ebru ile Fikret kaderlerine yazılan bir aşk yaşayacaktır..Daha sonrası ise şok bir olayla devam edecektir..
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

Mhg13
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Gönderilenler: 15
Gönderen: 04-Ekim-2009 Saat 11:01 | Kayıtlı IP Alıntı Mhg13

mysteriousgirl Yazdı:

arkadaslar ben bi senaryo yazdim

bir grup arkadas bir köske 1 haftaligina bir köske tatile gelirler bir adaya ve köskte tuhaf seyler olmaya baslar arkadaslari tek tek ölüyordur ve ögretmenleride sadece bir ögretmenleri yasiyordur sonra bunlari yapanin kösk sahibinin adamlari oldugu anlasilir adam ölmüstür ama köskünü baskalarinin gelmesini istemiyordur ve bir grup genci hipnozlayip onlara öldürme emri verir o ölünce evi onlar korucaktir bu arada adam en iyi hipnozculardandir ve sonra tek ölmeyen ögretmenlerinin bu kösk sahibinin kizi oldugu anlasilir ve sonra ögretmende onlari öldürmek istiyordur zaten onlarida buraya o getirmistir ögrenciler köskten kaçinca ögrenirler ki kösk aslinda o adamin degildir oda bu köskü baskalarini öldürerek almistir çünkü asil ev sahipleri evi adama vermek istemiyorlardir tek çare öldürüp almaktir

vedaha bisürü gizemli olaylar böyle size karisik gelmis olabilir ama seneryoyu okuyunca daha heyecanli oluyoo tabi beyenmeyebilirsinizde o sizin karariniz yorumlarinizi bekliyorum

Beyenmemeyi byrak ..

Okurken mi?deme a?rylar girdi ..

Basit - i?renç .. Alynma ama böyle .. Bu "benim görü?üm"..

akrep
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Gönderilenler: 2
Gönderen: 25-Mayıs-2010 Saat 00:58 | Kayıtlı IP Alıntı akrep

senaryonun konusu  klasik ama önemli olan o konunun nasıl işlendiğidir
Yukarı Dön Göster akrep's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: akrep Ziyaret akrep's Ana Sayfa

akrep
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Gönderilenler: 2
Gönderen: 25-Mayıs-2010 Saat 01:05 | Kayıtlı IP Alıntı akrep

senaryo yazmak içöin kafamda birçok hikaye var ama yazmaya vakit bulamıyorum  ama en kısa zamanda kısa özetlerini yayınlıyacağım
Yukarı Dön Göster akrep's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: akrep Ziyaret akrep's Ana Sayfa

samet_758
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Simge

Gönderilenler: 1
Gönderen: 18-Haziran-2010 Saat 01:57 | Kayıtlı IP Alıntı samet_758

80-90 TANE SENARYO YAZAN ARKADAŞIM BEN YENİ ÜYE OLDUM VE EĞERKİ YAZDIĞIN SENARYOLAR İÇİNDE EN BEĞENDİĞİN VE EN ÇARPICI OLANI BANA MAİL ATARMISIN BAKIP İNCELİCEM EĞER GÜZEL İSE BEN KISA FİLM YÖNETMENİYİM BİR ÇOK FİLM ÇEKTİM BENDE 18 YAŞINDAYIM VE BU İŞİN İÇİNDE BÜYÜDÜM FACEBOOK DA SAMET ÇAKIRTAŞ DERSEN BENİ BULURSUN BANA SENARYOLARIN İÇİNDEN EN GÜZELİNİ YOLLA BAKACAM ŞU AN BİR PROJE ARIYORUM.....ÇÜNKÜ ÇEKMEM GEREKEN BİR FİLM LAZIM....

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

<< Önceki Sayfa 3
  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma